HRVATSKA KOMORA INŽENJERA ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE

Prilaz Gjure Deželiċa 63
10000 Zagreb

Tel: + 385 1 376 5501
  + 385 1 376 5502
Fax: + 385 1 376 5504

E-mail:

Radno vrijeme:
pon - pet: 07 - 15 h
 
 
Projekt "Strateška partnerstva za inovativni pristup osposobljavanju iz održivog gospodarenja šumama (CIA2SFM)"
Ponedjeljak, 14. svibnja 2018. 12:28

Hrvatski šumarski institut Jastrebarsko poziva na završnu međunarodnu konferenciju Erasmus+ projekta "Strateška partnerstva za inovativni pristup osposobljavanju iz održivog gospodarenja šumama (CIA2SFM)". Konferencija će se održati u petak, 08. lipnja 2018. u Zagrebu u hotelu Panorama s početkom u 10.00 h.

 

Projekt CIA2SFM provodi Hrvatski šumarski institut s partnerima iz Austrije, Hrvatske i Slovenije. Glavni cilj projekta je uskladiti stručno usavršavanje s potrebama tržišta rada te osiguranje pristupakvalitetnom stručnom usavršavanju razvojem inovativnog e-tečaja "Održivo gospodarenje šumama: od teorije do prakse".Cilj konferencije je prezentirati rezultate projekta, dosadašnja iskustva s provedbom e-tečaja te buduće korake. Također cilj nam je prezentirati mogućnosti korištenja metoda učenja na daljinu u šumarskom sektoru.

Više o samom događaju pronađite u prilogu.

 

Prema odluci Odbora za stručno usavršavanje, ova konferencija se boduje sukladno Pravilniku.

Molimo Vas da obavezno potvrdite svoj dolazak najkasnije do ponedjeljka, 28. svibnja 2018. na sljedeće adrese e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Broj sudionika je ograničen (60). Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a projekt pokriva troškove puta sudionicima.

 

 

» Pretražite
ovlaštene inženjere šumarstva

drvne tehnologije (aktivne članove)

» Pretražite

baze licenciranih izvoditelja 

radova u šumarstvu

Časopis Hrvatske Šume

PROJEKTI:

 

 

 

 

 

Promocija poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru