HRVATSKA KOMORA INŽENJERA ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE

Prilaz Gjure Deželiċa 63
10000 Zagreb

Tel: + 385 1 376 5501
  + 385 1 376 5502
Fax: + 385 1 376 5504

E-mail:

Radno vrijeme:
pon - pet: 07 - 15 h
 
 
General Data Protection Regulation (GDPR)
Četvrtak, 24. svibnja 2018. 13:16

25. svibnja 2018. godine stupa na snagu Opća uredba o zaštiti podataka – GDPR.

HKIŠDT u sklopu zakonskih ovlasti, reguliranih i Statutom Komore, prikuplja osobne podatke o fizičkim osobama, članovima Komore i fizičkim osobama koje obavljaju gospodarsku djelatnost (nositelji licencija).

Podaci se čuvaju i obrađuju u okviru zakonskih ovlasti. Privolu za takvu obradu i korištenje podataka potpisali ste na obrascu Zahtjeva za upis u Komoru ili Zahtjeva za izdavanje/obnovu licencije. Prikupljeni podaci su primjereni, relevantni i ograničeni na ono što je nužno u odnosu na svrhe u koje se obrađuju. Također, podaci su čuvani u obliku koji omogućuje identifikaciju ispitanika samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi koji se osobni podaci obrađuju.

Ispitanik ima pravo zahtijevati ispravak netočnih podataka; kako bismo osigurali točnost podataka, njihovo ažuriranje u interesu je vlasnika osobnih podataka.

Ukoliko želite povući svoju privolu za korištenje osobnih podataka, koje ste dali Komori (tumačenje AZOP: to ne smije utjecati na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli, prije nego što je ona povučena), ukoliko smatrate da je bilo koji Vaš podatak koji je javno objavljen na web stranici Komore nerazmjeran ili imate pitanja, molim detalje pogledajte na web stranici pod „Pristup informacijama“.

 

» Pretražite
ovlaštene inženjere šumarstva

drvne tehnologije (aktivne članove)

» Pretražite

baze licenciranih izvoditelja 

radova u šumarstvu

Časopis Hrvatske Šume

PROJEKTI:

 

 

 

 

 

Promocija poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru