HRVATSKA KOMORA INŽENJERA ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE

Prilaz Gjure Deželiċa 63
10000 Zagreb

Tel: + 385 1 376 5501
  + 385 1 376 5502
Fax: + 385 1 376 5504

E-mail:

Radno vrijeme:
pon - pet: 07 - 15 h
 
 
OBAVIJEST O RADU KOMORE – COVID-19
Utorak, 17. ožujka 2020. 11:47

Hrvatska komora inženjera  šumarstva i drvne tehnologije, kao pravna osoba s javnim ovlastima, u skladu s uputama koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo u vezi krizne situacije s korona virusom (COVID-19):

  1. Do daljnjega iz razloga zaštite zdravlja i sigurnosti sudionika odgađa sve seminare, stručne skupove i predavanja. U Komori se mogu održati neodgodivi sastanci, i to manjega opsega (manji broj sudionika).
  2. Ranije dogovoreni sastanci tijela i povjerenstava Komore održat će se elektroničkim putem (sukladno odgovarajućem poslovniku ili pravilniku), a ostali sastanci za koje to nije moguće (stručni ispiti i slično) održat će se samo u slučaju povoljnije epidemiološke situacije i u skladu s uputama i odlukama Kriznoga stožera RH i nacionalnih javnozdravstvenih institucija.
  3. Preporuka je da se sve radnje koje ne iziskuju osobni dolazak u Komoru, odrade putem telefona (01/376-5501), e-maila ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili slanja poštom.
  4. Zaposlenici su upućeni na provedbu općih mjera zaštite te ovisno o epidemiološkoj situaciji i na mogućnost rada od kuće.

S obzirom na epidemiološku situaciju te moguću promjenu preporuka i uputa, preporučuje se pratiti web stranice HZJZ (www.hzjz.hr) i Ministarstva zdravstva (podaci, savjeti i mjere prevencije vezano uz koronavirus).

 

» Pretražite
ovlaštene inženjere šumarstva

drvne tehnologije (aktivne članove)

» Pretražite

baze licenciranih izvoditelja 

radova u šumarstvu

Časopis Hrvatske Šume

PROJEKTI:

 

 

 

 

 

Promocija poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru