HRVATSKA KOMORA INŽENJERA ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE

Prilaz Gjure Deželiċa 63
10000 Zagreb

Tel: + 385 1 376 5501
  + 385 1 376 5502
Fax: + 385 1 376 5504

E-mail:

Radno vrijeme:
pon - pet: 07 - 15 h
 
 
Projekt "Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Šumarskog fakulteta"
Srijeda, 22. srpnja 2020. 11:25

Na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u tijeku je provedba projekta „Razvoj i provedba stručne prakse na studijima Šumarskog fakulteta“. Uz Šumarski fakultet kao nositelja projekta, u svojstvu partnera sudjeluju i Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije, Drvni klaster Slavonski hrast te Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj. 

 

                                                                                                                                                                                

Više...
 
Sniženje naknada za licenciju
Utorak, 02. lipnja 2020. 11:26

Vijeće Komore je na svojoj 8. sjednici, održanoj 21. svibnja 2020.godine, nakon odluke o privremenoj odgodi naplate rata, donijelo odluku o sniženju naknade za izdavanje licencija u iznosu 20 % za rate s dospijećem u ovoj godini, radi ublažavanja negativnih posljedica pandemije korona virusa na gospodarstvo.

 
Rad Stručne službe Komore
Utorak, 02. lipnja 2020. 11:21

Slijedom preporuka, mjera i uputa Stožera civilne zaštite RH, Stručna služba Komore radi u uobičajenom radnom vremenu. Obavljene su pripreme na daljnjoj organizaciji provedbe stručnih ispita i rada povjerenstava i radnih tijela Komore.

Više...
 
OBAVIJEST O RADU KOMORE – COVID-19
Utorak, 17. ožujka 2020. 11:47

Hrvatska komora inženjera  šumarstva i drvne tehnologije, kao pravna osoba s javnim ovlastima, u skladu s uputama koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo u vezi krizne situacije s korona virusom (COVID-19):

  1. Do daljnjega iz razloga zaštite zdravlja i sigurnosti sudionika odgađa sve seminare, stručne skupove i predavanja. U Komori se mogu održati neodgodivi sastanci, i to manjega opsega (manji broj sudionika).
  2. Ranije dogovoreni sastanci tijela i povjerenstava Komore održat će se elektroničkim putem (sukladno odgovarajućem poslovniku ili pravilniku), a ostali sastanci za koje to nije moguće (stručni ispiti i slično) održat će se samo u slučaju povoljnije epidemiološke situacije i u skladu s uputama i odlukama Kriznoga stožera RH i nacionalnih javnozdravstvenih institucija.
  3. Preporuka je da se sve radnje koje ne iziskuju osobni dolazak u Komoru, odrade putem telefona (01/376-5501), e-maila ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili slanja poštom.
  4. Zaposlenici su upućeni na provedbu općih mjera zaštite te ovisno o epidemiološkoj situaciji i na mogućnost rada od kuće.

S obzirom na epidemiološku situaciju te moguću promjenu preporuka i uputa, preporučuje se pratiti web stranice HZJZ (www.hzjz.hr) i Ministarstva zdravstva (podaci, savjeti i mjere prevencije vezano uz koronavirus).

 
Izložba „Šuma okom šumara“ u Briselu
Ponedjeljak, 10. veljače 2020. 11:32

Izložba „Šuma okom šumara“ predstavljena je u Briselu 06. veljače 2020. godine. Nazočnima se obratio Reijo Kemppinen, direktor uprave za komunikacije i informacije Glavnoga tajništva Vijeća EU.

 

                                                                                                                                                                              

 

 

Više...
 
Druga konferencija ovlaštenih inženjera šumarstva i drvne tehnologije
Utorak, 12. studenog 2019. 12:07

Druga konferencija ovlaštenih inženjera šumarstva i drvne tehnologije održana je u vremenu od 17. do 20. listopada 2019. godine u hotelskom kompleksu Solaris, Šibenik.

Konferenciji je prisustvovalo ukupno više od 400 sudionika, članova Komore i gostiju.

Više...
 
Pravilnik o stručnom nadzoru
Srijeda, 17. srpnja 2019. 14:12

Stručna služba Komore izradila je prijedlog Pravilnika o stručnom nadzoru.

Sukladno zaključku Vijeća i Skupštine Komore, ovaj prijedlog objavljujemo na web stranici, uz poziv svim članovima Komore na dostavu primjedbi, prijedloga i dopuna. Primjedbe dostaviti u pisanom obliku, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na adresu Komore, do 15. rujna 2019. godine.

 
Pravilnik o cijenama usluga – informacija
Srijeda, 10. srpnja 2019. 11:01

Zbog brojnih upita o izradi i donošenju Pravilnika o cijenama i standardu usluga Hrvatske komore inženjera šumarstva i drvne tehnologije - podsjetnik:

Više...
 
« Početak«1234567»Kraj »

Stranica 7 od 7

» Pretražite
ovlaštene inženjere šumarstva

drvne tehnologije (aktivne članove)

» Pretražite

baze licenciranih izvoditelja 

radova u šumarstvu

Časopis Hrvatske Šume

PROJEKTI:

 

 

 

 

 

Promocija poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru